Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Kursları | |
Kurslar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Kursun Adına Tıklayınız. | |
Kurs Program Adı | Açılan Kurs Sayısı |
Servis Görevlisi (Garson) Hijyen Eğitimi | 28 |
Aşçı Çırağı | 21 |
Şef (Yiyecek Hazırlama ve Sunum Hizmetleri) Hijyen Eğitimi | 19 |
Pastacı Yardımcısı | 5 |
Aşçı Yardımcısı | 4 |
Et ve Et Ürünleri İşlemeciliği Hijyen Eğitimi | 4 |
Otel/Motel ve Lokanta Yöneticileri Hijyen Eğitimi | 2 |
Pastacı Çırağı | 2 |
Pastacı Hijyen Eğitimi | 2 |
Aşçı Hijyen Eğitimi | 1 |
Servis Komisi | 1 |